Garmin Drive 55 Europa.

Garmin Drive 55 Europa. navigatie geeft jou een kaartdekking in Alpen, België, Benelux, Centraal-Europa, Duitsland, Europa, Frankrijk, Groot-Britannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Turkije, West-Europa, Zweden, Zwitserland, heeft een maximale accu of batterijduur van 1 uur en is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Is dit misschien de navigatie waar jij naar op zoek bent?

Met de Garmin Drive 55 Europa ben je altijd goed voorbereid voor je reis door Europa. Op deze autonavigatie staan kaarten van heel Europa. Daarnaast krijg je ook gratis kaartupdates via wifi. Bekijk de navigatie op het anti reflecterend 5,5 inch scherm, zelfs met zonnig weer. Je krijgt ook meldingen van berichten die je op je smartphone ontvangt. Met de Garmin Drive 55 Europa weet je precies waar de flitspalen staan en krijg je een melding wanneer er wegwerkzaamheden of snelheidsveranderingen zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. De meegeleverde auto-houder plak je met een zuignap op de voorruit van je auto. Hierop plaats je gemakkelijk je navigatiesysteem. Met de meegeleverde autolader en kabel laad je jouw autonavigatie onderweg op. Zo kom je nooit zonder navigatie te zitten. Let wel op dat de batterij van je navigatie niet is gemaakt om lang mee te gaan. Sluit daarom altijd je oplaadkabel aan voor vertrek. Met de Garmin Drive 55 Europa ben je altijd goed voorbereid voor je reis door Europa. Het anti reflecterende 5,5 inch scherm geeft je een helder beeld, zelfs met zonnig weer. Ontvang meldingen van berichten die je op je smartphone ontvangt. Weet precies waar de flitspalen staan en krijg een melding wanneer er wegwerkzaamheden of snelheidsveranderingen zijn. Je krijgt gratis kaartupdates via wifi. Met de meegeleverde auto-houder plak je het navigatiesysteem met een zuignap op de voorruit van je auto. Met de meegeleverde autolader en kabel laad je jouw autonavigatie onderweg op, zodat je nooit zonder navigatie komt te zitten. Let wel op dat de batterij van je navigatie niet is gemaakt om lang mee te gaan. Sluit daarom altijd je oplaadkabel aan voor vertrek.

Ontdek verder alle plus- en minpunten van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie en de diverse specificaties.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie

KaartdekkingAlpen, België, Benelux, Centraal-Europa, Duitsland, Europa, Frankrijk, Groot-Britannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Turkije, West-Europa, Zweden, Zwitserland
Maximale accu/batterijduur1 uur
Schermdiagonaal5,5 inch
Afmetingen15,2 cm breed, 8,6 cm hoog, 1,9 cm diep
BluetoothJa
WiFi ingebouwdJa
KleurZwart
Gewicht175 g

 

Plus- en minpunten van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie

Pluspunten

Het navigatiesysteem heeft kaarten van heel Europa

.

Het navigatiesysteem kan worden bijgewerkt via wifi, dus het is niet nodig om het te verbinden met een kabel aan je computer

.

Dankzij de nuttige plaatsen functie ontdek je interessante locaties, toiletten, restaurants en andere faciliteiten langs je route.

Minpunten

Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je belt niet in de auto

.

--> Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je belt niet in de auto

.

Je bedient het navigatiesysteem niet met je stem, waardoor je je hand van het stuur haalt om het navigatiesysteem te bedienen

.

--> Je bedient het navigatiesysteem niet met je stem, waardoor je je hand van het stuur moet halen om het navigatiesysteem te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Garmin Drive 55 Europa. navigatie

Welke kaartdekking heeft de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie heeft kaartdekking: Alpen, België, Benelux, Centraal-Europa, Duitsland, Europa, Frankrijk, Groot-Britannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Turkije, West-Europa, Zweden, Zwitserland.

Wat is de maximale batterij of accuduur van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

De maximale batterij of accuduur van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie is 1 uur.

Hoe groot is het scherm van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

Het schermdiagonaal van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie is 5,5 inch.

Hoe zwaar is de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie weegt 175 g.

Heeft de Garmin Drive 55 Europa. navigatie bluetooth?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie heeft bluetooth: Ja.  

Heeft de Garmin Drive 55 Europa. navigatie WiFi ingebouwd?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie heeft WiFi ingebouwd: Ja.

Welke kleur is de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie is Zwart. 

Wat zijn de afmetingen van de Garmin Drive 55 Europa. navigatie?

De Garmin Drive 55 Europa. navigatie is 15,2 cm breed, 1,9 cm diep en 8,6 cm hoog.